EXCOR® ADULT

EXCOR® Adult е механична пулсираща система за поддържане на сърцето. (Устройство за подпомагане на сърдечната камера, VAD). Паракорпоралното VAD се използва за краткосрочна и дългосрочна подкрепа на изпомпващата функция на лявата и/или дясната сърдечна камера. Показано е за тежко болни възрастни, страдащи от животозастрашаваща сърдечна недостатъчност, след като са изчерпани всички консервативни терапевтични възможности.

EXCOR® PEDIATRIC

EXCOR® Pediatric е механична пулсираща система за поддържане на сърцето. (Устройство за подпомагане на сърдечната камера, VAD). Паракорпоралното VAD се използва за краткосрочна и дългосрочна подкрепа на изпомпващата функция на лявата и/или дясната сърдечна камера. Употребата му е предназначена за тежко болни деца, страдащи от животозастрашаваща сърдечна недостатъчност, след като са изчерпани всички консервативни терапевтични възможности.

EXCOR® ACTIVE*

Малък, умен и пъргав – EXCOR® ACTIVE*. Новият мобилен компонент за пулсиращите системи на Berlin Heart е проектиран специално за улесняване на придвижването на деца. Малък като ръчен багаж и батерия, която издържа поне 5 часа EXCOR ACTIVE предлага по-добра мобилност и независимост.

Повече за Berlin Heart

Berlin Heart GmbH разработва, произвежда и предлага на пазара иновативни устройства за механично поддържане на сърцето. Техните продукти EXCOR® Adult и EXCOR® Pediatric обхващат цялата гама от медицински показания за пациенти от всички възрасти – от новородено бебе до възрастен. С надеждни и глобално успешни продукти, Berlin Heart GmbH е един от пазарните лидери в индустрията.

Със своята стабилна позиция на пазара, те ще продължат своя курс на световна експанзия, базиран на иновативни продукти, като същевременно разчитат на стратегически международни партньорства. Ключово значение за такова разширяване са стратегическите партньорства с три от водещите сърдечни центъра в света: Германския сърдечен институт в Берлин, Болницата за болни деца в Торонто, Канада и Тексаската детска болница в Хюстън, Тексас.

Част от клиентите, които ни се довериха

Our Partners