Пълни ендоскопски решения

Интуитивни, безопасни и свързани, пълните ендоскопски решения на Comeg са специално предназначени да съчетаят клиничната експертиза и грижата за пациента.

Пълни ендоскопски решения

Интуитивни, безопасни и свързани, пълните ендоскопски решения на Comeg са специално предназначени да съчетаят клиничната експертиза и грижата за пациента.

Ултрасоник костна хирургия

Безопасна и атравматична ултразвукова пиезо костна хирургия.
Предимствата на пиезо-електрическата технология са доказани през годините в областта на стоматологията и сега се прилагат в медицинския сектор за подобряване на интраоперативните предимства и следоперативните резултати.

Индивидуални решения

Избрани продукти

SYMBIOZ Full HD

SYMBIOZ Full HD е мултидисциплинарен апарат, с висококачествено изображение благодарение на специфичния FULL HD датчик, SYMBIOZ Full HD разширява границите на зрението, докато лекува пациента безопасно.

Уникално изображение за всеки лекар, това вече е възможно с персонализираните профили на потребителите. Повече яркост, по-малко червени цветове и редица други опции…. Сега вече лекарите могат да програмират собствени параметри, да ги записват в собствения си потребителски профил и да ги използват всеки път, когато работят със стойката. Една стойка, множество потребители и толкова настройки, колкото пожелаете.

Ubipack

Ubipack дава на хирурзите перфектния инструмент „всичко в едно“ за диагностика в кабинета. Благодарение на Sopro Imaging, един софтуер за изображения, имате база данни на всички ваши пациенти с широка гама от ергономични и високоефективни инструменти.

PIEZOTOME® M+

Безопасна и атравматична ултразвукова пиезо костна хирургия.
Предимствата на пиезо-електрическата технология са доказани през годините в областта на стоматологията и сега се прилагат в медицинския сектор за подобряване на интраоперативните предимства и следоперативните резултати. Устройствата M + се използват за широк спектър от клинични приложения при лицево-челюстни и пластични операции, например ринопластика, където приоритетът е прецизност, безопасност и ефикасност.

За Comeg Medical

COMEG Е КОМПАНИЯ ОТ ACTEON GROUP, СПЕЦИАЛИЗИРАНА В МЕДИЦИНСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.
Повече от 40 години COMEG има ключов принос в изследванията, иновациите, разработването и производството на цялостни ендоскопски решения (видеокула).

Повече от всякога COMEG си партнира със световни лидери във всички хирургични специалности за разработване на нови технологии с две цели: да предложи най-подходящите решения на доставчиците на здравни услуги и най-добрата грижа за пациентите.

Каталози и брошури

Equipment

Full endoscopic solutions

Част от клиентите, които ни се довериха

Our Partners