Аортни клапи

За CORCYM

От 1 юни 2021 г. LivaNova и CORCYM завършиха процедурата по сливане, свързана с придобиването на бизнеса със сърдечни клапи на LivaNova от CORCYM. CORCYM придоби пълното портфолио от хирургически решения на LivaNova, обхващащо повече от 50 години разработвани продукти.
В CORCYM работят приблизително 850 души в над 100 държави, осигурявайки непрекъсната подкрепа на пациенти, здравни специалисти и здравни системи по целия свят.

CORCYM се гордее, че предлага механични, безстентови и безшевни хирургически опции за смяна на аортната клапа. Понастоящем CORCYM е водеща в индустрията с Perceval — единствената наистина безшевна хирургическа аортна тъканна клапа, предлагана на пазара, предназначена да подобри минимално инвазивния хирургически подход.

Аортни клапи

EXCOR® Adult е механична пулсираща система за поддържане на сърцето. (Устройство за подпомагане на сърдечната камера, VAD). Паракорпоралното VAD се използва за краткосрочна и дългосрочна подкрепа на изпомпващата функция на лявата и/или дясната сърдечна камера. Показано е за тежко болни възрастни, страдащи от животозастрашаваща сърдечна недостатъчност, след като са изчерпани всички консервативни терапевтични възможности.

Митрални решения

CORCYM предлага широко портфолио от възможности за корекция и замяна на митралната клапа, включително пръстени за преоформяне на митралната корекция и клапите, предлагащи индивидуализирани опции за по-добри резултати за пациента.

Perceval

Perceval представлява 100 % безшевна клапа за подмяна на аортната клапа. Тя е проектирана да бъде много гъвкава и подходяща за широк спектър от хирургически подходи, включително традиционни и минимално инвазивни.

Каталози и брошури

Bicarbon Family®

Mechanical Valves Family

Carbomedics Carbo-Seal % Carbo-Seal Valsalva®

Ascending Aortic Prosthesis

Carbomedics Family®

Mechanical Heart Valve

Carbomedics Annuloflex & Annuloflo®

Mitral Annuloplasty ring

Pericarbon More®

Mitral Stented Pericardial Heart Valve

Perceval®

100% Suturless Aortic Heart Valve

Solo Smart®

Aortic Pericardial Heart Valve

Sovering®

Annuloplasty ring

Memo 3d® Rechord

Mitral Annuloplasty ring

Perceval Plus®

100% Sutureless Heart Valve

Crown PRT®

Aortic Pericardial Stented Heart Valve

Memo 3d®

Mitral Annuloplasty ring

Memo 4d®

Mitral Annuloplasty ring

Част от клиентите, които ни се довериха

Our Partners